Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att använda webbplatsen accepterar du att cookies används.   Ok

Aktiviteter på HalmstadTravet


SprinterMästaren 5 & 7 juli på Halmstadtravet

Sommarens häftigaste travhändelse närmar sig. Upplev den magiska stämningen på publikplats där hästar, körsvenner och besökare tillsammans skapar en upplevelse långt utöver det vanliga.

Under evenemanget har vi många aktiviteter, som du kan läsa om här. Upplev Sol, Hav och Trav i somriga Halmstad.

Biljetter & tider


SprinterMästargolfen

Fredagen den 6 juli 2018 arrangeras årets SprinterMästargolf på Halmstad Golfklubb (Tylösand) och dess Norra bana!

KANONSTART klockan 09.00 - Registrering sker från kl. 08.00. Tävlingen spelas i sedvanliga två klasser enligt travtourmodell. Spelformen är slaggolf. Specialtävlingar för längsta drive samt närmast flagg.

Startavgift - 950:- lunch ingår efter genomförd tävling, serverad på golfrestaurangen.

OBS Anmälan sker via länken http://bit.ly/sprintermästaren2018 eller www.travtouren.se eller  jeanette.daresjo@halmstad.travsport.se senast fredagen den 29 juni Ange namn och golf id.


Padelturnering

HalmstadTravet arrangerar, i samarbete med vårt andelsstall "Stall MARLIN" samt sponsorerna Götessons och Padel Partners, en padelturnering fredagen 6 juli kl 09.30 till 14.00. Turneringen spelas på Halmstads Padelcenter, Frennarpsvägen 8a.

Du anmäler dig personligen, det är ingen parturnering utan du spelar med olika partners ända fram till finalspelet. Dusch och omklädningsrum finns på centret. Är du intresserad av att delta så anmäl dig på info@marlincheval.com och ange om du hör till A-, B- eller C-klass. Kostnad: 300:-/person.

Anmäl dig här


Tandemkörning

Nu har du chansen att leda defileringen till ett riktigt lopp. Vi lovar, det är en mäktig känsla att sitta jämte sportens profiler på banan och känna vilken enorm kraft det finns i en riktig tävlingshäst.

Du leder defileringen och gör en provstart i tävlingsmässigt tempo, uppskattningsvis 35-40 km/h. Det låter kanske inte så fort, men bakom hästen får du en helt annan uppfattning.

Ett minnesvärt foto och usb minne ingår i denna fartfyllda upplevelse


After Beach

Varje dag, hela sommaren, med start klockan 16 är det fullt ös på Solgården på Hotell Tylösand då dagens After Beachband gör entré på scenen. En självklar avslutning på en härlig dag på stranden. Mycket folk, härlig stämning och bra musik.

TIPS! Boka ett VIP-bord ute på Hotell Tylösands nya vädersäkra terrasser med utsikt över scenen och havet. Känn dig som en kung. Eller en drottning. Eller både och. Tylösand när det är som bäst!

Se vilka som spelar

Vi sponsrar SprinterMästaren

Emin
Halmstads Näringsliv
Bording
LinSon
Summer Meeting

Sol, hav & trav

Gyllene tider i Halmstad. Semesterplatsen som pulserar under sommartider, men också ger möjlighet för rekreation.

Se vad som händer